طلوع کرمان به نقل از خبرگزاری مهر، حمید ملانوری پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد راهبردی طرح احیاگران آبادی شهرستان رفسنجان اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد از سرمایههای ما از شهر خارج میشود که احساس ناامنی سرمایهداران و عدم وجود زیربنای سرمایهگذاری در شهرستان میتواند دلایل آن باشد.
وی افزود: در حوزه اتباع بیگانه آمار نگرانکننده است و ۶۰ هزار نفر از اتباع بیگانه در شهرستان رفسنجان سکونت دارند.
فرماندار رفسنجان بر لزوم حمایت از طرحهای کوچک تأکید کرد و ادامه داد: با تدوین طرح احیاگران آبادی با روشهای محلی و بومی قوانین و بخشنامههای ابلاغی را اجرایی میکنیم.ملانوری بیان داشت: مجموع سرمایهگذاری بخش خصوصی در رفسنجان در ۱۰ سال قبل، ۱۰۰ میلیارد تومان بوده اما در یکسال و نیم اخیر بیش از چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه در این شهرستان سرمایهگذاری شده که از این رقم، هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اجرایی شده و منطقه ویژه اقتصادی و شهرکهای صنعتی رفسنجان رونق خوبی گرفتند.
وی ادامه داد: در دههفجر امسال نواحی صنعتی متعددی در شهرستان ایجاد شد و ما توانستیم در قالب نشستهای محلی اعتماد بخش خصوصی را جلب کنیم و آنها را به سمت شهرستان کشانده تا سرمایهگذاری کنند.فرماندار رفسنجان تصریح کرد: جهاد اقتصادی در شهرستان آغاز شده و امیدواریم سبب توسعه شهرستان فراهم شود.ملانوری عنوان کرد: رفسنجان پیشروترین شهرستان در زمینه جذب سرمایهگذاری به اجرا رسیده در استان است که این حرکت باید تداوم یابد.وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اتفاقات خوبی در حوزه صنعت گردشگری شهرستان رخ داده به طوری که در سال جاری بیش از هزار و ۵۰۰ نفر گردشگر خارجی از جاذبههای شهرستان دیدن کردند.
فرماندار رفسنجان ابراز داشت: رفسنجان سال آینده در حوزه اشتغال روستایی الگویی برتر در کشور خواهد شد و توجه ما در سال ۹۶ معطوف به حوزه اشتغال روستایی خواهد بود.
ملانوری بیان داشت: ۱۵۰ روستا در شهرستان رفسنجان وجود دارد که در ۷۰ روستا شورای اقتصاد مقاومتی راهاندازی شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح احیاگران آبادی در شهرستان، اظهار داشت: در طرح احیاگران آبادی کسانی که در آبادیها سبب رونق و ایجاد اشتغال شدند مورد تجلیل قرار میگیرند، برای هر دهستان جداگانه طرحی تهیه شده و نسبت به اجراییشدن آن برنامهریزی و اقدام میشود.
وی افزود: محوریت طرح احیاگران آبادی و شورای اقتصاد مقاومتی روستا، مساجد هستند چرا که کارکرد مسجد در طول تاریخ بالا بوده و امروز نیز باید این کارکرد همانگونه باشد.
ملانوری خواستار همراهی و هماهنگی روحانیت در اجرای این طرح شد و گفت: باید روحانیان مساجد در حوزه اقتصاد و مردمیکردن اقتصاد نقشآفرین باشند.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: طرحهای توجیهی را هم ما تهیه میکنیم و هزینههای آن را پوشش میدهیم و صندوق کارآفرینی استان هم مقرر شد مجموع اعتبارات کارآفرینی سال ۹۶ را برای طرح احیاگران آبادی اختصاص دهد. ملانوری بیان کرد: آمار بیکاران شهرستان ۱۳ هزار نفر است، اما آمار جویای کار کمتر از پنج هزار نفر است.