مهندس محمدرضا فرقانی با بیان اینکه استفاده از بلندیها برای ساخت مجموعههای اقامتی و جلب و جذب توریست، از جمله اموری است که مورد توجه کشورهای گوناگون بوده و هست، گفت: به عنوان مثال در کشور مالزی که بخش عمدهای از اقتصاد خود را از طریق جهانگردی تامین میکند، با نصب تله کابین و ایجاد مجموعههای مختلف اقامتی- تفریحی در (جنتینگ) هر ساله میلیونها بازدید کننده را ساماندهی میکند و درآمد قابل توجهی به دست میآورد.
وی افزود: بام کرمان، از جمله همین طرحهاست که بنا دارد بر بلندای فضای مسطحی در جنوب شرقی کرمان و ساخت هتل و تفرجگاهی مشرف به جنگل قائم، زمینه جلب توریست و نیز محلی برای تفریح و گردش مردم کرمان، فراهم سازد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری کرمان با تاکید بر اینکه طبق قرارداد، آورده سرمایهگذار جهت پروژه بام کرمان معادل 200 میلیارد تومان و جهت پروژه تله کابین 15 میلیارد تومان برآورد اولیه شده است، گفت: بقیه موارد درخواستی مربوط به حوزه معاونت فنی و عمرانی و دستگاه نظارت است.
مهندس فرقانی با اشاره به اینکه طول مسیر جاده دسترسی به بام کرمان که تاکنون 70 درصد پیشرفت داشته، 1700 متر است، گفت: تاکنون عملیات حفاری، انفجار و برداشتن سنگهای حاصل از انفجار به مقدار تقریبی 1000 متر مکعب از پروژه در قطعات یک و دو انجام شده و عملیات برداشتن سنگهای حاصل از انفجار در قطعه سه در حال اجراست.
وی با تاکید بر اینکه طول مسیر تله کابین از جنگل قائم تا بام کرمان 1400 متر و دارای 20 عدد کابین و هشت پایه است، افزود: دکلهای یک تا شش آن نیز نصب شده است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری کرمان با بیان اینکه همچنین تاکنون 32 عدد کانتینر شامل تمام قطعات و ماشین آلات تله کابین، از کشور ایتالیا وارد شده و آماده بهرهگیری است، خاطرنشان کرد: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی در دست اجراست.