دکتر آیت اللهی موسوی با اشاره به آمار قابل توجه تصادفات و تلفات جاده ای ناشی از حضور خودروهای حامل اتباع غیرمجاز و قاچاق سوخت در استان گفت: تمام توان خود را برای کاهش آمار تصادفات و تلفات درون و برون شهری به کار گرفته ایم و رفع نقاط حادثه خیز و برنامه های اموزشی را در دستور کار قرار دادیم اما برخی امکانات جاده ای همچون احداث راهدارخانه،پاسگاه های بین جاده ای،دوربینهای ثبت تخلفات و...نیاز به بودجه ملی دارد و دوبانده کردن جاده ها و رفع نقاط حادثه خیز جز مصوبات سفر است و پیگیر تامین اعتباریم.
وی اضافه کرد: کرمان استانی معدنی است و حمل و نقل خودروهای سنگین در محورهای مواصلاتی علاوه بر خسارت به جاده ها باعث تصادفات می شوند.
وی از آماده سازی پد در ۵ نقطه جاده های استان خبر داد و افزود در مسیرهای باغین-رفسنجان، زرند-کرمان، بم-کرمان، بافت-سیرجان، بافت-کرمان، فضای لازم برای پَد اورژانس هوایی فراهم شده و به زودی محلی در جاده رابر هم آماده خواهد شد.
لازم به ذکر است شهرستان بافت از شهرهای غربی استان کرمان است که وضعیت راه های مواصلاتی آن بسیار بحرانی است و به دلیل عدم ایمنی مناسب، جان مردم شهرستان بافت و شهرهای دیگر که از این محورها تردد می کنند تهدید می شود و همواره حوادث زیادی در این جاده ها رخ می دهد.